Elinchrom ELB 400 – Videomanual

Share

:neutral:

Elinchrom ELB 400 Pack Only

De Elinchrom ELB 400 Pack Only is een powerpack zonder de accu. Dit systeem van Elinchrom is speciaal ontworpen voor fotografen die een mobiele setup willen hebben toch genoeg kracht in zich heeft om in de meest uiteenlopende omstandigheden de volledige controle te behouden. U beschikt daarbij over een aantal creatieve functies zoals de strobo-, delay- en sequencemodus.

De Elinchrom ELB 400 Pack is voorzien van een helder OLED display waar de instellingen gemakkelijk van zijn af te lezen. Het vermogen wordt bij gebruik van twee flitskoppen asymmetrisch verdeeld. De synchronisatie tussen uw camera en de flitskoppen is naadloos dankzij de ingebouwde Skyport en uw flexibiliteit is optimaal omdat u de keuze heeft uit twintig kanalen. De pack is voorzien van een 3.5mm-aansluiting voor een synchronisatiekabel en een micro USB-aansluiting.

User_Manual__28500_zoom

ELINCHROM_679X300

 

 

 


Share
spacer